02.04.2013

AJM ponovo u društvu najboljih robnih marki!

U istraživanju potrošača Trusted Brand, u organizaciji revije Reader's Digest, slovenski potrošači su ponovo izabrali AJM kao najbolju robnu marku prozora i vrata.

AJM ponovo u društvu najboljih robnih marki

Ponosni smo i počašćeni, što smo u uglednom istraživanju potrošača Trusted Brand 2013, koji se održava diljem svijeta već trinaestu godinu zaredom, sa strane slovenskih čitatelja magazina Reader's Digest bili proglašeni za najbolju robnu marku u kategoriji prozora i vrata.

U redakciji slovenskog magazina Reader's Digest, kojeg objavljuje Mladinska knjiga, tek su prošle godine dodali kategoriju za proizvođače vrata i prozora i već prvi put smo zauzeli prvo mjesto Stoga ostajemo na vrhu i posebno nam je drago, jer se to priznanje ne može kupiti već samo zaslužiti dugogodišnjim i poštenim radom. Ponosni smo što se naše ime pojavljuje skupa s najboljim robnim markama u globalnim i lokalnim kategorijama ankete kao što su: Renault, Gorenje, Canon, Nokia, Mastercard, Ariel, Nivea, Petrol, Fructal, Laško, Zala, Telekom Slovenije, Dormeo, Pop TV, …

Našoj tvrtci, tako poslovodstvu kako i zaposlenicima ovovrsno priznanje znači nagradu za minuli rad i poticaj za još bolji rad u naprijed.
Zahvaljujemo svim našim kupcima i onima koji su ispunili anketu na ukazanom povjerenju. I u buduće mi ćemo se truditi svom snagom kako bi to povjerenje još produbili.

Vaš AJM