13.07.2012

Elegancija uz odlična termoizolacijska svojstva

Za kuću ili poslovni prostor, klasična izrada i sigurna isporuka – AJM ALU program stolarije je definitivno dobar izbor.

Dugi životni (uporabni) vijek, jednostavno održavanje, otpornost na vanjske utjecaje i mehanička oštećenja , te toplinska i zvučna izolativnost svojstva su koja odlikuju naš ALU program. Posebni materijal, poliamid ojačan staklenim vlaknima koji povezuje vanjski i unutrašnji dio ALU profila, omogućava dostizanje boljih karakteristika toplinske izolacije i čini prekid toplinskog mosta.Proizvodnja ALU programa izvodi se u skladu sa standardom kvalitete ISO 9001:2000 jednako kao i sav ostali AJM proizvodni program.

Široka ponuda različitih ALU profila omogućava prilagodbu elemenata stolarije željama i potrebama svakog kupca i njegovog prostora..Visokokvalitetna ALU građevinska stolarija primjerena je za obnovu starijih objekata jednako kao i za opremanje novoizgrađenih objekata prema zahtjevima moderne arhitekture.

Pozivamo Vas da nas posjetite u našem prodajnom salonu u Hrvatskom Leskovcu (kod Mercatone-a) gdje će naši stručnjaci s veseljem podjeliti svoje znanje i savjete s Vama kako bi izabrali najoptimalniju vrstu građevinske stolarije. Naš program ALU građevinske stolarije možete pogledati i u našem katalogu. Katalog Vam također možemo poslati poštom , dovoljno je da nas nazovete na besplatni broj 0800 200 211 ili nam pišite na info[@]ajm.hr.