Gdje se nalazimo

Dobro došli u našu kuću!

Pronaći nas možete na ulazu u Hrvatski Leskovac iz smjera Lučkog.

Ako dolazite iz Zagreba, vozite od rotora (Savski Gaj) prema autocesti Zagreb-Split, izađite na izlaz Lučko prije naplatnih kućica, a zatim skrenite u prvu ulicu lijevo (semafor), te opet prva lijevo prema Hrvatskom Leskovcu. Na silazu sa nadvožnjaka sa lijeve strane je ulaz u prostore naše tvrtke.

Ako dolazite od strane Jastrebarskog po županijskoj cesti Zagreb – Karlovac, kada dođete do kraja Lučkog, na semaforu ispred Betona Lučko skrenite desno. Zatim skrenite u prvu ulicu lijevo (na nadvožnjak i ulaz u Hrvatski Leskovac) i na silazu sa nadvožnjaka sa lijeve strane je ulaz u prostore naše tvrtke.

Ako dolazite iz smjera Donjeg Stupnika, kada prođete trgovački centar Mercatone vozite se dalje Ventilatorskom ulicom još cca 400m te skrenite desno na nadvožnjak preko autoceste koji je ulaz u Hrvatski Leskovac. Na silazu sa nadvožnjaka sa lijeve strane je ulaz u prostore naše tvrtke.

Ako dolazite autocestom (zagrebačkom obilaznicom) iz smjera Krapine, Bregane, Slavonskog Broda, Varaždina ili Karlovca, na cestovnom čvoru „Lučko“ siđite na izlaz Zagreb-jug, te pratite putokaze za Lučko. Kada uđete u Lučko, skrenite u prvu ulicu lijevo (semafor), te opet prva lijevo na nadvožnjak  prema Hrvatskom Leskovcu.  Na silazu sa nadvožnjaka sa lijeve strane je ulaz u prostore naše tvrtke.