Kupnja i plaćanje

Sve o uvjetima plaćanja

Kakve su vam cijene?  

Nismo ni najjeftiniji ni najskuplji. Međutim, sigurno smo konkurentni. Za cijenu koju plaćate u Sloveniji nećete dobiti bolju kvalitetu od naše. 
 
Koliko košta prozor? 

Cijena prozora ovisi o više čimbenika: od tipa, dimenzije, okova i dodataka, kao što su sjenila, prozorske klupčice, komarnici itd.. Važan čimbenik je i da li ugrađujete prozor sami ili to obavljaju stručnjaci iz AJM-a.

Kakav je postupak da dođemo do prozora AJM?

Postupak je jednostavan. Nazovite nas na besplatni broj 080 14 01 te se dogovorite za posjetu našeg stručnjaka, koji će doći u vaš dom, savjetovati vas i napraviti izmjeru. Posjet i izmjera su besplatni, jedino ćete morati pričekati koji dan da dobijete ponudu. Ako ne želite posjet, mjere nam posredujte sami te ćemo vam sastaviti okvirnu ponudu.
 
Kako je kod vas s popustima?

Tokom cijele godine trudimo se očuvati zanimljivu ponudu za potrošača, a dio te ponude su i popusti. Zimi nudimo zimske popuste, a za vrijeme sajmova sajamske popuste. Isto tako, kod odgovarajuće količine dajemo količinske popuste. Inače, u našem poduzeću smo vrlo fleksibilni, a zato smo oko popusta uvijek spremni razgovarati.
 
Kakve uvjete plaćanja nudite?

Nudimo različite načine plaćanja. Odaberite onu vrstu koja vam najviše odgovara. Mogućnost: 60% beskamatna ara kod narudžbe, 40% kod montaže ili otpreme. Mogućnost 2: 100% kod narudžbe i dodatni popust od 5%. Mogućnost 3: Osiguranje plaćanja neopozivom bankovnom garancijom – plaćanje nakon izvršenja usluge. Mogućnost 4: Beskamatni kredit, kojeg ćemo vam na temelju naše ponude pomoći dogovoriti kod banke Sparkasse. U tom slučaju ne priznajemo dodatan popust. Mogućnost 5: Ekokredit, kod kojeg stranka podmiruje 40% svote pri potpisu ugovora o kreditu (najkasnije u roku 5 radnih dana), a prilikom predočenja kopije ugovora o kreditu, odnosno nakon isporuke i preostalih 60%. Ponuda za Ekokredit važi 30 dana.
 
Kakva je garancija na AJM stolariju?

U AJM-u nudimo različite garancijske rokove koji ovise o proizvodu. Na klupčice Werzalit imamo 10-godišnju garanciju, na UV-otpornost PVC-profila također 10 godina, a na okov 5 godina. Na funkcionalnost sjenila garancija iznosi 2 godine, a na kvake, grilje,  elektromaterijal i druge proizvode 1 godinu. Garancije nema na manje neravnine, zveckanje križeva između stakala, na termički lom stakla te na koroziju refleksnih zaštitnih stakala.
 
Koliko iznosi PDV?

PDV je različit. Pravnim osobama obračunava se PDV u visini od 22%, bez obzira na to da li sami obavljaju uslugu ili je obavlja AJM. Fizičke osobe koje grade stambene prostore te tamo gdje AJM stručnjaci obavljaju i uslugu (montažu), po zakonu se obračunava niži porez koji iznosi 9,5%.