Prozori

Kada tražite prozor za renoviranje ili novogradnju s dobrom toplinskom i zvučnom izolacijom, koji će ujedno uljepšati vanjski izgled vašeg doma i moderno zaokružiti unutarnju uređenost, preporučujemo odabir prozora AJM.

Sortiraj po: Nazivu
Drveni prozor AJM pasiv 90
ProzoriDrveni prozor AJM pasiv 90Masivni drveni prozor iznimnih svojstva, koji odgovara i potrebama energetsko štedne i pasivne gr...Više o tome?
DRVO-ALU prozor AJM pasiv 90ALU
ProzoriDRVO-ALU prozor AJM pasiv 90ALUMasivni drveni prozor izvana prekriven aluminijskom maskom, koja odgovara i potrebama energetsko ...Više o tome?
PVC prozor AJM 5000
ProzoriPVC prozor AJM 5000Klasičan PVC prozor s optimalnom konstrukcijom za renoviranje stanova s 5-komornim PVC-profilom z...Više o tome?
PVC klizni prozor AJM 5000
ProzoriPVC klizni prozor AJM 5000Klasičan klizni PVC prozor s 5-komornim PVC-profilom predstavlja povoljno cjenovno rješenje kod k...Više o tome?
PVC prozor harmonika AJM 5000
ProzoriPVC prozor harmonika AJM 5000Prozor s 5-komornim PVC-profilom i s otvaranjem po principu "harmonike" preporučljivo je rješenje...Više o tome?
PVC podrumski prozor AJM 5000
ProzoriPVC podrumski prozor AJM 5000Podrumski prozor za zaokruživanje cjelokupnog izgleda objekata s 5-komornim profilom i s optimaln...Više o tome?
PVC klizni prozor AJM 8000 ekskluziv
ProzoriPVC klizni prozor AJM 8000 ekskluzivAtraktivni i masivni klizni PVC prozor iz obitelji PVC-profila AJM 8000 ekskluziv je odličnih kar...Više o tome?
PVC prozor harmonika AJM 8000 ekskluziv
ProzoriPVC prozor harmonika AJM 8000 ekskluzivAtraktivni i masivni prozor s "harmonika" načinom otvaranja i s čeličnim ojačanjem u doprozorniku...Više o tome?
PVC prozor AJM 8000 ENERGETO®
ProzoriPVC prozor AJM 8000 ENERGETO®Visokotehnološki PVC prozor za najzahtjevnije objekte, kod kojih se planira uporaba vrhunskih mat...Više o tome?