Prozori

Krovni prozor velux

Krovni prozor velux
Krovni prozori priznatog proizvođača sa 60-godišnjom tradicijom, s brojnim standardnim dimenzijama i sa širokim izborom dodatne opreme.

Drveni krovni prozori Velux obliveni su poliuretanom bijele boje, što omogućuje potpunu usklađenost s PVC-prozorima AJM!
Posebno preporučujemo krovni prozor Velux model GGU, koji je zbog svoje završne obrade primjeren za prostore s povećanom vlagom u zraku, kao što su kupaonice i kuhinje. Moderni oblika i bijela boja su u skladu s modernim smjernicama dizajniranja, zbog čega je taj prozor ugodan dekorativni dodatak u dnevnoj ili spavaćoj sobi.
Ventilacijski zračnik omogućuje prozračivanje pri vodootporno zatvorenom prozoru, što je posebno prikladno kod kišnih dana. 
Prozor se može isporučiti u brojnim dimenzijama. Kod odabira veličine potrebno je poštovati primjereno osvjetljenje prostora: po slovenskih propisima ukupna površina prozora mora biti barem 20% tlocrtne površine prostora.
Inovativno i praktično otvaranje pomoću ručke na gornjoj strani omogućuje da namještaj postavljamo neposredno pod prozor, bez da bi time ometali njegovo otvaranje.

Prednosti i značajke krovnog prozora Velux:
• Energetski učinkovito, kaljeno staklo
• Toplinska provodljivost prozor = 1,4W/m²K
• Toplinska provodljivost stakla = 1,1W/mà²K
• Zvučna izolacija stakla: 32dB
• Nagib ugradnje: od 15 do 90 stupnjeva
• Materijal: lijepljeno drvo obliveno poliuretanom.
• Dodatna oprema: sjenila, električno upravljanje, senzor za kišu.

Preporučujemo

PVC okno AJM 8000 ProzoriPVC okno AJM 8000Atraktivno in masivno eno- ali več-delno PVC okno brez jeklene ojačitve v podboju in krilu, prime...
PVC prozor AJM 8000 ENERGETO® ProzoriPVC prozor AJM 8000 ENERGETO®Visokotehnološki PVC prozor za najzahtjevnije objekte, kod kojih se planira uporaba vrhunskih mat...