Prozori

PVC prozor harmonika AJM 5000

PVC prozor harmonika AJM 5000
Prozor s 5-komornim PVC-profilom i s otvaranjem po principu "harmonike" preporučljivo je rješenje s optimalnom toplinskom i zvučnom izolacijom, posebno kod renoviranja i klasičnih gradnji.

PVC prozori AJM 5000 su modernog dizajna, zaobljenih tzv. „soft line“ linija i izrađeni od tehnološko dovršenih 5-komornih profila AJM 5000. Radi se PVC prozoru koji se otvara po principu harmonike te je kao takav posebno primjeren kada želimo veće staklene površine i posljedično više svjetla u prostoru.
PVC prozori od sistema AJM 500 predstavljaju odlično rješenje za klasično izolirane objekte. Odgovarajućim odabirom stakla zadovoljit će i potrebe energetski zahtjevnijih objekata.

Zbog nabrojenih široko uporabnih karakteristika profil AJM 5000, bez obzira na izvedbu, uvijek iznova odlično zadovoljava potrebe individualnih kupaca te građevinara i arhitekata.
Prozore harmonika izrađujemo do visine od 199 cm. U slučaju da je visina veća od navedene, govorimo o vratima s otvaranjem na način harmonike.

Prednosti i značajke profila AJM 5000:
• ukupna toplinska provodljivost prozora: Uw = do 0,90 W/m²K,
• ukupna debljina stakla: do 41 mm,
• zvučna izolacija stakla: Rw = do 49 dB,
• tri trajne elastične brtve,
• tip profila: uglato zaokruženi rubovi,
• doprozornik i krilo s čeličnim ojačanjem,
• debljina doprozornika: 70 mm, debljina prozora: 89 mm.

Preporučujemo

PVC okno AJM 8000 ProzoriPVC okno AJM 8000Atraktivno in masivno eno- ali več-delno PVC okno brez jeklene ojačitve v podboju in krilu, prime...
PVC klizni prozor AJM 8000 energeto® ProzoriPVC klizni prozor AJM 8000 energeto®Klizni PVC prozor iz obitelji profila AJM 8000 energeto primjeren je za postizanje maksimalne ene...