Sjenila

ALU ROLETE

ALU ROLETE
Lagane i kompaktne rolete s fiksnim ili pomičnim lamelama za pouzdanu zaštitu.

Nova tehnologija izrade i želja za većom učinkovitošću, boljim izgledom i dodatnim učinkovitim karakteristikama roleta, dovela su nas do nadopunjavanja našeg prodajnog programa sjenila ALU-roletama.
ALU-rolete karakterizira iznimna kompaktnost i stabilnost, što osigurava učinkovitu i sigurnu zaštitu prozora od vremenskih utjecaja, a poseban sastav profila i način sastavljanja ujedno osiguravaju  visoku protuprovalnu sigurnost. Za potpunu nepropusnost između prozora i rolete pobrinuli smo se ALU-okvirom.
Možete birati između dvije vrste ALU-roleta, odnosno između roleta s fiksnim lamelama i pomičnim lamelama. Između fiksnih lamela nalaze se otvori za prozračivanje kroz koje prolazi zrak i kada su rolete zatvorene, dok pomične lamele omogućuju trostupanjsko reguliranje otvaranja te time i različite stupnjeve prolaska zraka i svjetlosti u unutrašnjost.
Posebna prednost ALU-roleta je i mogućnost izrade nepravilnih oblika, kao što su različiti polukružni i dijagonalni oblici.
Bez obzira na izvedbu, ALU-profili su praškasto lakirani po ljestvici boja RAL. Standardne su tri boje: bijela, smeđa i zelena.

ALU-rolete s pomičnim lamelama karakterizira:
• prisutnost otvora za prozračivanje između lamela, kroz koje prolazi zrak i kod zatvorenih roleta,
• lijep dizajn,
• iznimna stabilnost.

ALU-rolete s pomičnim lamelama karakterizira:
• trostupanjsko reguliranje otvaranja,
• ALU-okvir za potpunu nepropusnost,
• iznimna stabilnost i lijep dizajn.

Preporučujemo

PVC okno AJM 8000 ProzoriPVC okno AJM 8000Atraktivno in masivno eno- ali več-delno PVC okno brez jeklene ojačitve v podboju in krilu, prime...
PVC prozor AJM 8000 ENERGETO® ProzoriPVC prozor AJM 8000 ENERGETO®Visokotehnološki PVC prozor za najzahtjevnije objekte, kod kojih se planira uporaba vrhunskih mat...
rolo komarnik Komarnicirolo komarnikUčinkovita i praktična zaštita, po principu roloa.