Konstrukcije

STAKLENE FASADE

STAKLENE FASADE
Staklene fasade predstavljaju moderan arhitekturni trend te su realnost sadašnje i buduće gradnje, koja brzim sastavljanjem i visokom estetskom vrijednošću daje točku na i modernim arhitekturnim kreacijama.

Novi trendovi u arhitekturi vode prema sve većim površinama s vanjske strane objekata. To, drugim riječima, nazivamo staklene fasade.
Svjesni smo da je fasada najizloženiji dio zgrade, kako očima čovjeka, tako i utjecajima iz okoline. Zato se držimo načela da fasada mora biti kvalitetna i estetska.  U našem poduzeću zato ih sastavljamo od testiranih visokokvalitetnih materijala, otpornih na vremenske utjecaje. Ujedno su naše staklene fasade atraktivnog i modernog izgleda, koji je prilagođen poslovnim kompleksima i individualnim zgradama.

Nudimo bezgranične mogućnosti dizajniranja i veličine zidova pomoću profila Wicona. Također možemo izraditi i razne oblike (polukružne, dijagonalne, kružne itd.), a raspolažemo i ostalim rješenjima (staklene kupole, zimski vrtovi itd.). 

Preporučujemo

ALU ulazna vrata wicstyle 50 VrataALU ulazna vrata wicstyle 50Cjenovno povoljna vrata od aluminija koja su primjerena kod različitih rješenja u unutarnjim pros...
ALU nagibno-klizni prozor wicline 75 evo ProzoriALU nagibno-klizni prozor wicline 75 evoMasivni i robusni, a ujedno iznimno okretni, nagibno-klizni ALU-prozor s prekinutim termičkim mos...
VANJSKE ŽALUZINE SjenilaVANJSKE ŽALUZINEOdlično sjenilo za poslovne zgrade i druge moderne arhitekturne objekte, kao i domove.