Konstrukcije

STAKLENE FASADE

STAKLENE FASADE
Staklene fasade predstavljaju moderan arhitekturni trend te su realnost sadašnje i buduće gradnje, koja brzim sastavljanjem i visokom estetskom vrijednošću daje točku na i modernim arhitekturnim kreacijama.

Novi trendovi u arhitekturi vode prema sve većim površinama s vanjske strane objekata. To, drugim riječima, nazivamo staklene fasade.
Svjesni smo da je fasada najizloženiji dio zgrade, kako očima čovjeka, tako i utjecajima iz okoline. Zato se držimo načela da fasada mora biti kvalitetna i estetska.  U našem poduzeću zato ih sastavljamo od testiranih visokokvalitetnih materijala, otpornih na vremenske utjecaje. Ujedno su naše staklene fasade atraktivnog i modernog izgleda, koji je prilagođen poslovnim kompleksima i individualnim zgradama.

Nudimo bezgranične mogućnosti dizajniranja i veličine zidova pomoću profila Wicona. Također možemo izraditi i razne oblike (polukružne, dijagonalne, kružne itd.), a raspolažemo i ostalim rješenjima (staklene kupole, zimski vrtovi itd.). 

Preporučujemo

ALU ulazna vrata wicstyle 75 evo VrataALU ulazna vrata wicstyle 75 evoALU-vrata s prekinutim termičkim mostom u sredini profila nude sigurnu i čvrstu zaštitu za ulaz u...
UNUTARNJE ŽALUZINE SjenilaUNUTARNJE ŽALUZINEKlasično, praktično i povoljno sjenilo za zatamnjenje i uljepšavanje doma.
VANJSKE ŽALUZINE SjenilaVANJSKE ŽALUZINEOdlično sjenilo za poslovne zgrade i druge moderne arhitekturne objekte, kao i domove.