Vrata

ALU ulazna vrata wicstyle 50

ALU ulazna vrata wicstyle 50
Cjenovno povoljna vrata od aluminija koja su primjerena kod različitih rješenja u unutarnjim prostorima.

ALU-vrata AJM WicStyle 50 su najosnovnija varijanta ALU-vrata. Unatoč osnovnim značajkama, vrata su očuvala sve prednosti ALU vrata, kao što su brojni modeli, kompaktnost, čvrstoća, odlično zatvaranje, dugi životni vijek te jednostavno održavanje.

ALU-vrata AJM WicStyle 50 karakterizira 50-milimetarska debljina doprozornika i krila, kao i neizolirani profil bez termičkog mosta, a zato ih preporučujemo kod energetski manje zahtjevne primjene (posebno kod opremanja unutarnjih prostora ili kao njihajuća vrata).
Za WicStyle 50 je karakterističan i odličan odnos kvalitete i cijene.  Zato vrata preporučujemo posebno u slučaju ako su potrebna u objektima koji ne zahtijevaju energetsku učinkovitost, no još je uvijek potrebna visoka mjera sigurnosti.

Prednosti i značajke ALU-vrata AJM WicStyle 50:
• debljina doprozornika i krila 50 mm,
• neizolirani profil bez termo mosta,
• za unutarnja i njihajuća vrata,
• za energetski manje zahtjevne objekte.

Preporučujemo

ALU prozor wicline 75 evo ProzoriALU prozor wicline 75 evoMasivni i robusni ALU prozor s prekinutim termičkim mostom i s poboljšanom izolacijom za visoka t...
PVC ulazna vrata AJM 7000 VrataPVC ulazna vrata AJM 7000Vrata od PVC-profila s 5 zračne komore za dobru izolaciju u cijelosti izrađujemo u poduzeću AJM, ...