Zašto odabrati AJM

Više je razloga zašto odabrati PVC ili ALU građevinsku stolariju poduzeća AJM.

Tradicija duža od dva desetljeća

AJM je prve upute primio od stranih stručnjaka već 1990. godine, kada je poduzeće osnovano, a zatim smo uložili puno truda kako bismo u potpunosti osvojili znanje o PVC i ALU prozorima i vratima.  Danas je AJM apsolutni stručnjak i najbolji proizvođač građevinske stolarije izrađene od umjetnih masa u Sloveniji.

 

Širok izbor proizvoda

Naš prodajni asortiman obuhvaća: PVC i ALU vrata i prozore, zimske vrtove, ALU fasade, rolete, žaluzine, prozorske kapke, lamel zavjese, mreže protiv komaraca, vanjske i unutarnje prozorske klupčice od PVC-a, aluminija, granita, mramora ili umjetnog kamena, PVC prozore za krov, vrata za garažu te metalna i protupožarna vrata.

 

Preciznost u izradi

Zahvaljujući tehnološki odlično razvijenoj proizvodnji bez uporabe papira, naša građevinska stolarija odlikuje se apsolutnom preciznošću u izradi, što se pokazuje ravnim profilima, odličnim završnim brtvilima, prvoklasnim i kristalno čistim staklima, najboljem antikorozivnomu metalnom okovu, kvalitetnim plastificiranim ručkama i kvakama modernog dizajna itd.

 

Kvalitetni materijali i proizvodi

AJM surađuje isključivo s najboljim europski poznatim proizvođačima materijala, kao što su Aluplast, Winkhaus, Hella, Werzalit, Rodenberg, Siegenia, Kristal, Reflex i drugi.

 

Znak za kakvoću u građevinarstvu i ostala priznanja svjedoče o našemu kvalitetnom radu.

Poduzeće je nositelj certifikata ISO 9001, znaka kakvoće u građevinarstvu, znaka kakvoće na području montaže te drugih potvrda.

 

Ažurnost, pouzdanost, povoljna cijena i preciznost.


AJM je poduzeće koje zaslužuje vaše povjerenje. Odlikujemo se preciznošću u izradi i isporuci proizvoda. Prilagođavamo se potrebama i zahtjevima kupaca, zato naša ponuda obuhvaća širok raspon proizvoda, od onih najjeftinijih, ali ipak kvalitetnih, pa do najskupljih proizvoda vrhunske izrade i visoke kakvoće.

 

Nudimo vam i servis naših proizvoda.

Brzo i učinkovito se odazivamo na bilo kakve probleme jer imamo razvijenu i organiziranu vlastitu servisnu službu čije osoblje redovito upotpunjuje svoje stručno znanje.