Konstrukcije

ZIMSKI VRTOVI

ZIMSKI VRTOVI
Zimski vrtovi AJM su dio raja u vašem domu, budući da uz ugodnu klimu u vrijeme svih godišnjih doba predstavljaju iznimno ugodan, a time i omiljen životni prostor.

Zimski vrt ima značajke vanjskog i unutarnjeg prostora. Radi se o zatvorenom prostoru s ugodnom mikroklimom koji vas štiti od kiše, vjetra, snijega, mraza i sunca. Zbog toga je u njemu ugodno boraviti tokom cijele godine.
Zimski vrt AJM je unikatan proizvod, ponajprije zbog toga jer već kod projektiranja uzimamo u obzir želje korisnika i  arhitekturne specifičnosti objekta uz koji će se nadovezati. Zimski vrtovi su poseban životni prostor u kojemu se zadržavamo više vremena te  zato pri projektiranju moramo misliti na više faktora: pravilno osjenčavanje, hlađenje, grijanje, prozračivanje itd. Vodeći smo proizvođač zimskih vrtova u ovom dijelu Europe.

Možete birati između sljedećih profila zimskih vrtova AJM:
• AJM 8000 ekskluziv, koji se sastoji od 8-komornih profila s Uw = 0,95 W/m²K
• AJM 5000, koji se sastoji od 5-komornih profila s Uw = 1,28 W/m²K

 

Preporučujemo

ALU ulazna vrata wicstyle 75 evo VrataALU ulazna vrata wicstyle 75 evoALU-vrata s prekinutim termičkim mostom u sredini profila nude sigurnu i čvrstu zaštitu za ulaz u...
PVC klizni prozor AJM 8000 ekskluziv ProzoriPVC klizni prozor AJM 8000 ekskluzivAtraktivni i masivni klizni PVC prozor iz obitelji PVC-profila AJM 8000 ekskluziv je odličnih kar...
UNUTARNJE ŽALUZINE SjenilaUNUTARNJE ŽALUZINEKlasično, praktično i povoljno sjenilo za zatamnjenje i uljepšavanje doma.